Na tijden van zoveel mogelijk thuis blijven komt er ook weer een tijd dat er steeds meer kan en mag, en hopelijk is dat snel! Zodra wij onze deuren weer mogen openen staan wij voor jou klaar om jou heerlijke maar ook effectieve behandelingen te geven. Na een bezoekje aan onze salon ben je helemaal lente proof en weer klaar om op pad te gaan!

After lockdown treatment
Jouw huid kan vast een boost gebruiken doordat je zo veel binnen hebt gezeten en al een tijdje geen professionele behandeling hebt gehad. Ook al heb je jouw huid goed verzorgd de afgelopen weken/maanden met kwalitatieve producten, toch gaat er niks boven een behandeling in de salon. Wij werken met hogere percentages werkstoffen en kunnen daardoor toch wat krachtiger op jouw huid werken. Wat we allemaal doen tijdens een “after lockdown treatment”? We starten met een intake, vervolgen onder andere met een grondige reiniging, level 1 peeling, korte manuele bindweefselmassage en sluiten af met lichttherapie van Beauty Angel. 

Slanker de lente in
Onderzoek heeft aangetoont dat er veel Nederlanders zijn die het afgelopen jaar wat zijn aangekomen, onder andere door minder beweging en minder gezonde voeding. Nu de lente in zicht komt, en er langzaam ook weer licht komt aan het einde van het corona tijdperk is het tijd om weer gezond te gaan eten! En wij weten dat het niet altijd even makkelijk is. PowerSlim kan je net dat steuntje in de rug geven om gezond te gaan eten en dit ook echt vol te houden! PowerSlim is geen dieet, maar helpt je om een healthy lifestyle te krijgen onder onze begeleiding. 

Bindweefsel stimulatie  
Wil je jouw huid ook weer in goede conditie brengen? Dan is bindweefsel stimulatie ideaal. Wij werken met de apparatuur van LPG endermologie, maar zijn ook gespecialiseerd in manuele bindweefsel massages. Ieder heeft zo zijn voorkeur en daarom kijken wij samen wat er het beste bij jou past en hoe we jouw doelen het snelst kunnen bereiken. Één ding is zeker: door bindweefsel stimulatie zet je jouw huid weer aan het werk om weer stevig en strak te worden! De cellen in jouw bindweefsel gaan zelf weer collageen, elastine en hyaluronzuur produceren. En daarmee wordt jouw huid weer strakker en steviger!

Massage 
De stress van de afgelopen tijd masseren wij er graag bij je uit! Wij geven je een lichaamsmassage die ontspannend maar toch stevig en huidverbeterend is. Nadat wij jouw knelpunten los gemaakt hebben kan jij er weer tegenaan!

Finishing touch 
Rommelige wenkbrauwen en nagels? Wij zorgen dat jouw wenkbrauwen er weer mooi strak en verzorgd uitzien door middel van henna brows. De henna hecht niet alleen op de wenkbrauwharen maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid zitten, en zelfs 6 weken op de haartjes! 
Een mooi tintje op jouw nagels kan wonderen doen voor jouw handen en voeten. Onze tip: boek er ook een fijne manicure bij!

Plan alvast vooruit
Zodra we weer open mogen staan we gelijk voor jou klaar. Plan alvast jouw afspraak vooruit zodat je zeker bent van jouw plekje. Na de vorige lockdown zat onze agenda erg snel vol omdat een groot deel van onze klanten gelijk behandelingen had ingeboekt. In de tijd dat we nog gesloten zijn kun je uiteraard altijd bij ons terecht voor huidadvies en het bestellen van jouw favoriete Dermalogica, LPG en PowerSlim producten!

Recommended Posts