Skip to content

OVER MO ESTHETICS

beauty-treatment

Een gezonde huid, dat bereiken WIJ GRAAG bij onze klanten!

Een mooie en gezonde huid krijg je niet zomaar. Een combinatie van de juiste leefstijl, gezonde voeding, beweging en ontspanning en natuurlijk de juiste huidverzorging doen wonderen. Bij MO Esthetics combineren en stimuleren wij al deze aspecten. Alle behandelingen die wij doen zijn erop gericht om een healthy skin te bewerkstelligen. 

Om te weten wat goed bij jou past doen wij altijd een uitgebreide intake. Hierbij hebben we een aantal vragen voor je en maken we een huidanalyse. Naar aanleiding hiervan maken we een behandelplan en worden de beste producten en apparatuur gebruikt zodat we jouw huid kunnen verbeteren, zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Natuurlijk hoort een goed advies qua huidverzorging voor thuis daar ook bij. 

MO Esthetics is in 2012 opgericht door Monique Brandjes. Na jarenlange ervaring in de branche, startte Monique de salon in het museumkwartier vlakbij de Pijp. Monique vindt het belangrijk dat de salon toegankelijk is voor iedereen en dat alle klanten persoonlijk worden behandeld, en dat merk je! 

legs

WIJ WERKEN MET HUID EXPERTS DIE PASSIE HEBBEN VOOR HUN VAK

Bij MO-Esthetics staan we voor service, kwaliteit en maatwerk. We zijn aangesloten bij branche organisatie Anbos en blijven ons continue ontwikkelen. 

Man of vrouw, jong of iets minder jong: onze specialisten maken alle behandelingen op maat, waardoor je verzekerd bent van goede resultaten en echte huidverbetering.

MoEsthetics04-idmfotografie

Monique Brandjes

Eigenaresse & Schoonheidsspecialist

Monique heeft MO Esthetics opgericht in 2012. Monique heeft jarenlang in de sales gewerkt in de beautybranche en wilde al haar kennis in de praktijk brengen in haar eigen salon. Dat is haar goed gelukt! Monique is een echte vakvrouw die haar kennis continu blijft verdiepen en verbreden. Monique heeft een bindweefsel specialisatie en is daarnaast Dermalogica Expert en LPG Expert.

683789a7-192c-4084-8c56-3c16f7eb43a2

Eva Streutker

Huidtherapeut

Ik ben Eva Streutker en bij Mo Esthetics hou ik mij naast huidtherapeutische behandelingen voornamelijk bezig met de zeer huidverbeterende / huidverjongende behandeling met het Tixelapparaat. Ik heb veel ervaring opgedaan in het verleden door een nauwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen en andere specialisten. AGB code 90028640 - KP register 59908495588

Wij werken met

nl_NLNL