Droom jij al jaren van een slank lichaam maar blijken vele pogingen om jouw doel te halen toch erg zwaar? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van PS. food & lifestyle en LPG endermologie behandelingen dé manier is om op een gezonde wijze, die ook nog eens goed vol te houden is, af te slanken en goed in je (strakkere)vel komen te zitten.

Je lifestyle veranderen qua voeding
Niks is zo lastig als gewoontes die je al jarenlang hebt te doorbreken en niet meer terug te vallen in oude gewoontes. Dit is met allerlei zaken zo, maar zeker ook op het gebied van voeding. Als je jarenlang gewend bent om bijvoorbeeld een lekker stukje chocolade te nemen na het avondeten zal het best lukken om dit een paar weken niet meer te doen. Maar hoe lastig is het om ook na een aantal weken door te gaan met je goede voornemens? Omdat wij geloven in een afslanken op een gezonde manier werken wij PS. food & lifestyle. PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld. Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Mo Esthetics hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig, die je uitleg geeft, je motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt. Samen stellen we een persoonlijk plan op. We kijken hierbij naar waar jij je wel en niet fijn bij voelt en proberen het voor jou zo makkelijk en haalbaar mogelijk te maken, want alleen dan zul je jouw doelen behalen. Wekelijks bespreken we jouw vorderingen, vragen en de volgende stappen.

Jouw huid en bindweefsel aanpakken
Het komt vaak voor dat mensen last hebben van vetophoping op bepaalde plekken die niet met afvallen verdwijnen. Ook daar weten wij raad mee. Door middel van de endermologie® techniek elimineren we opgeslagen vet van specifieke zones zoals de buik, benen, billen, taille, dijen, armen en rug. LPG® is 100% natuurlijk, volledig pijnvrij en resultaatgericht. De apparatuur werkt met de gepatenteerde endermologie huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met vibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring! Door middel van intensieve bindweefsel behandelingen, in combinatie met de juiste producten en een gezond eet- en beweegpatroon, brengen we jouw body & mind weer in balans.

Tijdelijke aanbieding
Omdat summerbodies in de winter worden gemaakt hebben we nu een mooie aanbieding:
– Kuur van 10 LPG endermologie behandelingen (40 min)⁠
– PS food & ifestyle startpakket ⁠
– Weekmenu voor een week (inclusief eten uitgezonderd van verse producten)⁠
– Supplementen voor een hele maand⁠
– PS food & lifestyle kookboek⁠
– Shakebeker⁠
– Intake gesprek + nulmeting op de weegschaal⁠
– Coachingsessie 1 x per week ⁠

Nu tijdelijk van €963 voor €750! Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar info@mo-esthetics.nl om je aan te melden.⁠

Recommended Posts