Wist je dat de Dermapen wereldwijd het meest gebruikte micro needling systeem is? En dat er ondertussen al meer dan 2,3 miljoen behandelingen in 54 landen zijn gedaan met dit systeem? Dat is niet voor niets! We kunnen zulke mooie resultaten bereiken met de DermaPen. Er zijn verschillende huidproblemen aan te pakken met de DermaPen, zoals acne en (acne) littekens, rosacea, striae, grove huidstructuur, vergrote poriën, huidveroudering en pigmentschade. Over de laatste 2 huidproblemen vertellen we je graag meer.

Vertraag het huidverouderingsproces
Uiteraard willen we onze huid zo strak mogelijk houden en het verouderingsproces zo lang mogelijk uitstellen. Er zijn verschillende manieren om dat te doen en één daarvan is het ondergaan van micro needling behandelingen. Wij hebben in de salon gekozen voor het merk DermaPen (er bestaan ook andere merken, maar wij kiezen voor de marktleider op dit gebied). De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, dit allemaal zonder ernstige bijwerkingen en zonder downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. En dat is nog niet alles! De vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. Na 1 behandeling zie je al veel verschil!

Pigmentatie aanpakken
In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie. Dit maakt het ook een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. 

Loop jij al tijden rond met pigmentschade door de zon, door hormonen of door (acne)littekens? Of wil je een ander huidprobleem aanpakken? Plan dan een behandeling bij ons in. Wij doen voorafgaand aan de behandeling altijd eerst een intake om te kijken welke behandeling het beste aansluit bij jouw huid(conditie) en jouw wensen om zo tot het beste resultaat te komen.

Recommended Posts