Omdat wij bij Mo Esthetics staan voor het verbeteren van de huid, hebben wij ons team uitgebreid met een huidtherapeut! Eva Streutker komt regelmatig op dinsdag bij ons werken. Eva gaat zich vooral focussen op Tixel en Laser behandelingen. Uiteraard kun je ook voor andere huidverbeterende behandelingen bij ons terecht. Omdat de Tixel en Laser behandelingen nieuw zijn bij ons in de salon, gaan we er in deze blog nog wat dieper op in.

Tixel behandelingen
De technologie van het Tixel apparaat werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. Rimpels, zonbeschadigingen, littekens, striae kunnen ermee behandeld worden en daarnaast zijn de Tixel behandelingen ideaal om in te zetten om de huidtextuur en structuur te verbeteren.

Dit doen we tijdens de behandeling: we starten met het reinigen van de huid. De Tixel wordt op de huid geplaatst en geeft warmte pulsen. Dit voelt als een korte tik, te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid kaatst. Daarna voelt de huid warm aan en wordt er een herstellende crème aangebracht. Deze mag tot de volgende ochtend op het behandelde gebied blijven zitten, zodat het de huid kan kalmeren. Je ziet na één behandeling al verbetering, maar een kuur van drie tot vier behandelingen geeft het beste resultaat. Je blijft lang plezier houden van de behandeling want collageen heeft een langere tijd nodig om aangemaakt te worden waardoor de effecten van de behandeling nog maanden zullen doorwerken.

Laser behandelingen
Bij ons in de salon wordt gewerkt met de KTP laser. De KTP-laser is een effectieve behandelmethode om couperose (roodheid), pigment en huidbultjes te verwijderen of te verminderen. De laser straalt lichtbundels uit. Dit wordt omgezet in energie en wordt opgenomen in de bloedvaten en het pigment. De omringende huid wordt hierbij met rust gelaten waardoor er geen onnodige schade aan de huid wordt gebracht. Het eiwit in de rode bloedcellen (hemoglobine) absorbeert de energie en zet het om in warmte. Dit vernietigt de bloedvaatjes welke door het lichaam worden opgeruimd.

Wil je een afspraak maken voor een Tixel of Laser behandeling? Ga dan naar onze homepage en klik op de button “afspraak maken”.

Recommended Posts