Ieder jaar als de zomer in zicht komt, komt ook de stress voor een fit en strak lichaam weer om de hoek kijken. Dit jaar misschien nog wel meer dan ooit door de vele “corona kilo’s” die er nog aan zitten! Afslanken is niet altijd gemakkelijk, en als je dan afvalt, dan is het vaak niet op de gewenste plek. Gelukkig hebben wij daar iets voor: de behandelingen met LPG endermologie. 

Lichaam
Afvallen op plekken waar jij dat wilt zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat, klinkt goed toch! Door middel van de endermologie® techniek van LPG® verminderen we opgeslagen vet doelgericht van specifieke zones zoals: buik, benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc. Deze 100% natuurlijke en pijnloze behandeling vermindert vet én verstrakt jouw contouren. De bodycontouring behandeling werkt als volgt: de speciale LPG® behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere lagen van de huid en pakt gelijktijdig drie problemen aan: plaatselijk resistent vet, huidverslapping en cellulite. We werken op meerdere lagen van het bindweefsel tegelijk. Zogenaamd “wit” vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als “bruin” vetweefsel. Hierdoor gaat de plaatselijke vetverbranding omhoog op doelgerichte zones. Met deze behandeling zorgen we ervoor dat jouw lichaamseigen cellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan en de aanmaak van natuurlijk collageen, elastine en hyaluronzuur weer volop wordt gestimuleerd, wat voor een stevige en egale huid zorgt. 

Naast de bodycontouring behandelingen zijn er nog vele andere behandelingen mogelijk zoals onder andere lipoedeem, striae, littekens, cellulite en doorbloedingsproblemen.

Gezicht 
Als je lichaam helemaal zomer-ready is, kan je gezicht natuurlijk niet achterblijven! Pak daarom ook gelijk de gezichtsbehandelingen van LPG mee. Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt de doorbloeding effectief op een natuurlijke manier geactiveerd en neemt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen toe. Met de gezichtsbehandelingen zijn verschillende huidproblemen te behandelen. Denk hierbij aan huidverslapping, rimpels, onderkin, wallen en een doffe huid. 

Practise makes perfect!
Als iemand een expert is op het gebied van LPG behandelingen, zowel voor het lichaam als voor het gezicht, dan is het Monique! Zij was namelijk de eerste in Amsterdam die startte met de LPG endermologie behandelingen en dat is inmiddels al ruim 10 jaar geleden! Je kunt wel nagaan dat Monique al heel veel behandelingen heeft gedaan in al die jaren en daardoor alle technieken tot in de puntjes beheerst!

Wil jij weten wat Monique met haar expertise kan betekenen voor jou? Maak dan een afspraak bij haar voor een vrijblijvend intake gesprek.

Recommended Posts