Wij houden niet van stilstaan, sterker nog nog: wij innoveren continu. We volgen alle ontwikkelingen op het gebied van behandeltechnieken op de voet. Een aantal maanden geleden kwamen we een merk tegen waar we niet meer omheen kunnen, en dat is DÉCAAR. Dit merk heeft een aantal prachtige behandelingen waarmee op korte termijn hele mooie resultaten te behalen zijn. En dat is precies wat wij graag willen voor jou!

We gaan verschillende DÉCAAR behandelingen aanbieden, maar er is één behandeling die er wat ons betreft gelijk al uitspringt: de Algen Peeling! Deze peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling! De huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen Peeling maakt de huid deze cellen in slechts 10 dagen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld wat zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wat maakt deze peeling bijzonder?
Anders dan bij andere peelings, werkt de Algen Peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor nieuwe, frisse cellen.
Bij de meeste peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd.

Krachtige ingrediënten
Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Algen Peeling. Perfluorocarbon is een zuurstoftransportsysteem. Het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de Algen Peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de Algen Peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden verminderd.

De behandelingen van DÉCAAR zijn vanaf nu bij ons te boeken!

Recommended Posts