Monique is een absolute kenner als het aankomt op de LPG endermologie behandelingen van LPG, zowel voor het lichaam als voor het gezicht! Ruim 13 jaar geleden kwam zij in aanraking met LPG en was direct verkocht! Waarom? Omdat er met LPG fantastische resultaten te behalen zijn op vele verschillende vlakken. 

Huidproblemen oplossen 
Bij LPG wordt vaak gedacht aan body contouring, oftewel het afslanken en huidverstrakking. En hoewel je door middel van LPG zeker kunt afslanken en de huid veel strakker kunt krijgen, is er veel meer mogelijk met dit innovatieve systeem. Denk bijvoorbeeld eens aan het verminderen van littekens, het aanpakken van cellulite, oncologische nazorg, striae of aan het behandelen van lymfoedeem. Door middel van mechanische bindweefsel stimulatie kunnen tal van huidproblemen serieus opgelost worden. 

Lichaam
We zouden allemaal het liefst een mooie, gladde en strakke huid hebben. En voor de één is dat een stuk makkelijker dan voor de ander: als je je DNA mee hebt bijvoorbeeld. Of als je huid niet zo snel veroudert. Door gezond te leven help je je huid al enorm. Met genoeg beweging, het eten van verse producten en het drinken van genoeg water doe je jouw lichaam, en daarmee je huid, echt een groot plezier. Toch zul je merken dat je huid soms wat extra’s nodig heeft. En dat is precies het moment waarop LPG je kan ondersteunen. 

Een LPG endermologie behandeling werkt op celniveau: de cellen worden ge(re)activeerd. Tijdens de behandeling krijgt elke cel een signaal waardoor deze weer beter gaat functioneren en gestimuleerd wordt om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dieper in de huid krijgen vetcellen het signaal dat ze hun inhoud moeten afgeven, waardoor resistent vet kan worden afgevoerd. Het mooie aan een LPG endermologie behandeling is dat het 100% natuurlijk is en dat alle weefsels en cellen intact worden gehouden. 

Gezicht
De combinatie van een verouderde huid en de zwaartekracht kunnen een grote rol spelen in jouw uitstraling. Het bindweefsel verliest met de jaren haar stevigheid, waardoor je huid slapper wordt. Door de zwaartekracht kan je gezicht ook wat gaan “hangen”. Maar ook de elasticiteit van de huid wordt minder. Je krijgt als het ware ‘huid te veel’. Met de gezichtsbehandelingen van LPG wordt hier dan ook goed op ingespeeld. Met een speciale behandelkop worden er op aangename wijze micro klopbewegingen op het huidoppervlak gemaakt. De huid wordt hierdoor intens gestimuleerd. Jouw lichaamseigen cellen gaan weer aan de slag om zelf weer collageen, elastine en hyaluronzuur te produceren. De celdeling vindt versneld plaats waardoor lijnen en rimpels minder diep in de huid blijven staan. Omdat jouw cellen zelf weer aan het werk gaan zorgt dit voor een langdurig liftend effect.

Bij Mo Esthetics weten wij de juiste behandelplannen op te stellen om jouw doelen te bereiken. We werken met de nieuwste generatie LPG apparatuur: de Alliance. Wij stellen graag een kuur voor je samen waarna jij met een fijn, fit en strak lichaam de zomer in gaat

Recommended Posts