Onze ogen zijn dé eyecatchers van ons gezicht! En daarom zorgen wij ervoor dat jouw ogen stralen door onze verschillende behandelingen voor de ogen. Lees snel verder en ontdek hoe we jouw ogen omtoveren tot opvallende kijkers.

Speciale oog peeling
Als we jouw ogen een make-over geven beginnen we bij het belangrijkste: onze professionele oog peeling van Dermalogica! Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de delicate huid onder de ogen en kraaienpootjes! Met de geconcentreerde oogpatches wordt de huid rondom de ogen geëxfolieerd en gehydrateert. De oog peeling is rijk aan antioxidanten verkregen van Italiaans Druivensap, Citroen, Sinaasappel en Suikeresdoorn en verheldert, egaliseert en verzacht de huid. Met deze professionele peeling, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen, geven we jou weer een frisse look!⁠

Gelifte wimpers 
Als we de huid rondom jouw ogen goed aangepakt hebben gaan we verder met jouw wimpers. Wimpers laten je ogen namelijk spreken. Mooie gelifte wimpers doen wonderen voor jouw uitstraling. Wij werken met de lashlift van Elleebana. Na de behandeling heb je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimperhaartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Lange wimpers
Gelifte wimpers is één ding, langere wimpers geven een nog mooier effect! Dat bereiken we met het wimperserum van Revitalash. Het Revitalash wimperserum verzorgt droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren. Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder, voller en langer! 

Last but not least: de oogcrèmes!
De oogcrèmes die wij in ons assortiment hebben bevatten zeer actieve ingrediënten die de huid rondom jouw ogen verzorgen. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de rest van ons gezicht. Dat betekent dat de eerste tekenen van huidveroudering daar als allereerste zichtbaar zijn. De juiste verzorging van de huid rondom de ogen is dan ook erg belangrijk. Iedere huid is anders en daarom adviseren wij jou graag welke oogcrème aansluit bij jouw huidtype en huidconditie. 

Kunnen jouw ogen wel een make-over gebruiken? Plan dan een afspraak in via deze website of bel naar +31 (0)20-6626752.

Recommended Posts