De zomer is in volle gang! En wat is nu fijner dan dat je helemaal summerproof de zonnige zomerdagen tegemoet gaat? Heerlijk relaxen zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over hoe je er uit ziet! Hoe we dat precies doen? Lees snel verder!

Ogen: opvallende lange en gekrulde wimpers
Onze ogen zijn de eyecatchers van ons gezicht en dat betekent dat ze extra mogen opvallen! Met onze wimperlift van Elleebana ben je gegarandeerd van wekenlang mooi gekrulde wimpers. Om ze extra op te laten vallen verven we ze na de lashlift behandeling in de gewenste kleur zodat je voorlopig geen mascara meer op hoeft, ideaal voor als je gaat zwemmen! En sowieso scheelt het tijd in de ochtend! En wil je net dat beetje extra? Dan raden we het wimperserum van Revitalash aan! Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren. Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller!

Voeten: verzorgd tot in de puntjes
De zomer is natuurlijk de tijd voor mooie open schoenen en slippers! En dat in het wel zo fijn dat jouw voeten er ook mooi toonbaar uitzien. Varsha is gediplomeerd pedicure en weet precies wat ze moet doen om jouw voeten weer schoon en fris te krijgen. Daarnaast is ze een kei in het lakken van nagels met CND shellac! Met deze gel nagellak loop jij de komende weken rond met mooi gelakte nagels waar je niet meer naar om hoeft te kijken! 

Huid: kies voor een zomer peeling
Om ervoor te zorgen dat jouw huid er deze zomer tip top uitziet raden we je aan om een DÉCAAR Algen Peeling te doen. Deze kruidenpeeling is ideaal voor in de zomer en geeft je na 1 behandeling al een mooi zichtbaar resultaat. Eventuele pigmentvlekken en onzuiverheden worden minder en fijne lijntjes en rimpels ook! 

Bescherm jouw huid: kies een SPF product dat bij jouw huid past
Een echte must-have in de zomer is een product met SPF! Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen. UV straling (UVA straling om precies te zijn) staat met stip op nummer 1 als het aankomt op veroorzakers van huidveroudering en pigmentvlekken. Zorg dus dat je jouw huid elke dag beschermt. Er zit nogal wat verschil in SPF producten. Denk bijvoorbeeld aan een chemische filter of een fysische filter. Laat je daarom adviseren door ons. Wij kiezen het product uit wat het beste bij jou past!

Last but not least: travel sizes!
Ga je op vakantie en zit jouw koffer al haast vol als je al jouw skin care producten hebt ingepakt? Wij hebben de oplossing! Kies voor travel sizes. Wij hebben (bijna) als jouw favoriete producten ook in handige reis formaten. Perfect om mee te nemen in het vliegtuig, maar ook voor dagjes weg in Nederland!

Recommended Posts