Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: afslanken op de plekken die je zelf uitkiest, maar dat is het niet! Zo valt de één het gemakkelijkst af bij zijn/haar benen en ziet de ander juist het vet op de buik het snelst verdwijnen. Dat zal ook altijd zo blijven. Je kan jouw lichaam alleen wel stimuleren om op plekken af te slanken waar jij graag wat vet zou willen kwijtraken door middel van onze bodycontouring behandelingen met LPG endermologie®.

Hoe werkt het precies?

Door middel van bindweefsel stimulatie zetten we jouw lichaamscontouren als het ware weer “aan”. Door middel van vet verbrandende en huidverstrakkende producten en methodes kun je je lichaam op een natuurlijke manier weer stroomlijnen. Door middel van de endermologie® techniek van LPG elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc. De speciale LPG behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere lagen van de huid en pakt gelijktijdig drie problemen aan: plaatselijk vet, huidverslapping en cellulite. De aanmaak van natuurlijk collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd wat voor een stevigere huid zorgt. De natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd wat zorgt voor vermindering van vetcellen.  Het resultaat is een gladdere, gezondere, stevigere huid en mooie contouren.

Behandeling versterken

Om het gewenste resultaat te bereiken raden we je naast de behandeling ook een healthy lifestyle aan. Hier bedoelen we gezonde voeding, voldoende water en beweging mee. Daarnaast zijn er een aantal producten waarmee je het afslankproces kunt versnellen en vergemakkelijken:

*Slimming Concentrate: je gebruikt dit supplement gedurende één maand om je LPG behandelingen van binnenuit te boosten. Het zorgt ervoor dat je niet de hele tijd honger hebt. Daarnaast stimuleert het de vetverbranding en voert het overtollig vocht af. Dit zit erin: Fucus, Paardenbloem, Groene thee, Maté en Guarana.

*EndermoSlim Body Shaping Gel & Cream: deze unieke formule helpt je figuur weer in vorm te brengen. Met zichtbare resultaten in zeven dagen. De Endermoslim Body Shaping Gel & Cream bestaat uit de volgende werkzame ingrediënten: Plankton, Bergamot en Grote kattenstaart.

Start vandaag nog!

Wil jij al een lange tijd met jouw lichaam aan de slag om jezelf slanker, fitter en beter in balans te voelen? Onderneem dan meteen actie en plan jouw intake + eerste behandeling via onze website in! Naast de behandelingen kunnen we je ook ondersteunen door middel van PowerSlim. Op naar een betere versie van jezelf!

Recommended Posts