Het “normale” leven is voor velen alweer begonnen en de herfst staat voor de deur. Hoog tijd om jouw huid & body eens goed onder de loep te nemen! Is er in de zomermaanden misschien pigmentschade ontstaan op jouw huid door meer blootstelling aan UV straling? Of heeft de zon jouw huid droger gemaakt en is een hydratatie boost hard nodig? Wij weten waar we op moeten letten als we jouw huid behandelen na de zomer. Naast dat jouw huid toe is aan onderhoud, kan dat ook gelden voor jouw lichaam. Je zal niet de eerste zijn waarbij er wat ongewenste kilo’s zijn bijgekomen in de zomer. Wat kunnen wij bij Mo Esthetics allemaal voor je betekenen? Dat lees je hieronder!

Gepersonaliseerde facials
Als je bij ons komt voor een facial beginnen we eerst met korte intake en huidanalyse. We kijken wat jouw huid het meest nodig heeft en passen daar de behandeling op aan. Iedere huid is anders en daarom customizen we alles tot in de puntjes voor je. Over het algemeen zien we na de zomer vaak wat meer pigmentvlekken en komen we regelmatig gedehydrateerde huiden tegen. Wij werken met de professionele producten van Dermalogica, Dermaquest en DÉCAAR. Indien gewenst integreren we ook apparatuur in de behandeling.

Body shaping & huidversteviging
In de zomermaanden drink je misschien wat vaker een wijntje en borrel je in de avond wellicht wat vaker op het terras of in de tuin. Ook ijsjes zijn in de zomer een stuk verleidelijker! Helemaal niet gek dat er wat overtollige kilo’s zijn aangekomen. Zorg dat deze tijdelijke vakantie kilo’s geen blijvertjes worden! Zorg ervoor dat jouw lichaam weer terug in shape komt met de LPG endermologie® behandelingen. Wat  gebeurt er precies tijdens de LPG endermologie® behandelingen? Endermologie® stimuleert de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten (zelfs de meest hardnekkige!) te reactiveren door middel van mechanische bindweefsel stimulatie. Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelkop de huid om weer stevig en veerkrachtig te worden. Uiteraard zijn losse behandelingen mogelijk maar als je de behandelingen in kuurvorm doet, heb je veel sneller resultaat.

Weg met de overtollige zomer kilo’s!
Als je naast de LPG endermologie behandelingen ook nog kiest voor een gezonde levensstijl dan zul je dat op meerdere manieren merken: op de weegschaal, aan je kleding maar ook zeker aan je energielevel. Door gezonde, afwisselende voeding te nemen, met zo min mogelijk suiker, zul je merken dat je echt lekker in je vel gaat/blijft zitten. Geen herfst dip, maar herfst power! Merk je dat je het lastig vindt om jezelf hiertoe te zetten of om een healthy lifestyle vol te houden? Wij zijn er om je te helpen! Wij geloven in de kracht van PowerSlim! Het is geen dieet, maar meer een goede opstap naar een andere leefwijze. Met PowerSlim sta je sterk en heb je een steuntje in je rug die er net voor kan zorgen dat je jouw doelen kunt bereiken op een fijne en verantwoorde manier.

Je kunt bij ons terecht voor een geheel back on track behandelplan maar uiteraard kun je ook alleen de behandelingen boeken die nu op jou van toepassing van zijn. Wij ontvangen je graag!

Recommended Posts