Mo | Huidverbetering
192
page-template-default,page,page-id-192,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Laat uw huid weer stralen door de nieuwe kennis en technologie voor u te laten werken.

MO Esthetics is gespecialiseerd in huidverbetering en werkt met lasertechnologie, Dermalogica en DermaQuest cosmeceuticals.

Door te kiezen voor de hoogstaande producten van Dermalogica of DermaQuest zal uw huid aanzienlijk verbeteren.

Wij zullen uw huid nauwkeurig analyseren om het best mogelijke resultaat te behalen. De huidtherapeuten zijn volledig gekwalificeerd om huidproblemen op paramedische wijze te behandelen. Omdat wij met paramedische behandelaars werken wordt de huidtherapie vaak door uw zorgverzekeraar vergoed.

Wilt u weten of uw behandeling wordt vergoed?

Wilt u een gladdere, strakkere huid?

Bij MO Esthetics bieden we u diverse mogelijkheden om uw huid een flinke oppepper te geven. DermaQuest en Dermalogica heeft een uitgebreid gamma aan producten en bijbehorende behandelingen om uw huid te herstellen. Lycogel is een foundation die een wat onrustige huid na een behandeling camoufleert. Dit geeft een mooi effect na een peeling. Zo oogt uw huid direct rustiger en jonger.

DermaPen

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Peelings

Werken zeer goed bij een onzuivere acne huid, een door de zon beschadigde, hyper gepigmenteerde huid of problematische huid. Een peeling werkt ook zeer doeltreffend bij anti-ageing. Een peeling werkt diep in op de huid waardoor er een huidlaagje als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageenaanmaak en jonge huidcellen. Het resultaat is een stralende, zachtere textuur en vermindering van pigment. Al naar gelang uw huidtype en uw huidprobleem kiezen wij voor de peeling die het beste bij u past. Van rejuvenation tot een jessner peel, voor uw gezicht maar ook speciaal voor uw handen en ogen. U kunt vertrouwen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Bindweefselmassage

Een intensieve manuele massage van de diepere huidlagen. Het doel is tweeledig: enerzijds het verbeteren van de huidstofwisseling door een betere doorbloeding, anderzijds het collageen in uw huid prikkelen en activeren. Het is kortom de sportschool voor uw huid en dat allemaal zonder kunstmatige ingrepen! Resultaat op termijn is vervaging van rimpels en opvulling van de huid door huideigen collageen.

Beauty Angel lichttherapie

Realiseert uw wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging. De speciale lichtspectra stimuleren de fibroblasen voor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Tegelijkertijd wordt de doorlaatbaarheid van de huid verhoogd, zodat hoogwaardige cosmetische producten bijzonder effectief kunnen werken. Na de behandeling heeft u direct een zachte en soepele huid, het vochtgehalte in de huid wordt verbeterd, uw poriën worden fijner. Voor elke behandeling wordt uw huid gereinigd, wordt er een serum opgebracht en nadat de lampen hun werk hebben gedaan krijgt u nog een heerlijk verzorgende dagcrème op. Voor een optimaal resultaat heeft u 15-20 behandelingen nodig.

Transformage

Transformage® is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decoletté.

Een verzameling van manuele technieken, die het hele gezicht her moduleren. Beginnend bij het op volume brengen en houden van de botmassa in het gelaat. Daarnaast brengt het de spieren in neutraal stand t.b.v. de symmetrie in het gezicht.
Het losmaken v.h. weefsel en afvoeren van afvalstoffen bevorderd de hydratatie en het totaal aan volume en spankracht, door de collageen en elastine productie.

Wilt u ontsierende rimpels laten verdwijnen?

Botox en fillers kunnen een oplossing voor u zijn. Maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat uw wensen zijn en wij adviseren u wat het beste bij u past om uw gewenste resultaat te bereiken.

Heeft u last van couperose, kleine rode vlekjes in uw gezicht of decolleté?

Deze ontsierende vlekjes kunnen verminderd worden door heel specifiek met laser techniek uw huid te bewerken. Dit is een veilige en pijnloze methode. Doorgaans geeft een kuur van 3-5 behandelingen al het gewenste resultaat. Wij werken samen met de huidtherpeuten van Cosmetique Totale.

Wilt u definitief af van ontsierende haartjes?

Met Elos-laser-technologie kunnen ook blonde, rode en grijze haren behandeld worden. Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haarzakjes worden aangepakt. Het haar in het behandelde gebied zal na enkele weken gewoon uitvallen en niet meer terug groeien. Reken op 6 tot 8 behandelingen om al het haar definitief te verwijderen. Wij werken samen met de huidtherpeuten van Cosmetique Totale.